MUĞLA / FETHİYE - Çalıca Ortaokulu

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.15 Temmuz 2016'da Türkiye Cumhuriyeti'nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Haz

Okulumuz Gezi, Tanıtma ve Turizm kulübü öğretmenleri Çiğdem DEMİRCİ ve Füsun BALABAN öğrencilerimizle birlikte ANKARA ve ESKİŞEHİR illerine gezi düzenlemiş olup, bu şehirlerimizin tarihi ve doğal güzelliklerini gördüler.

Haz

Okulumuzda yapılan voleybol ve hentbol sınıflar arası yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerimize, madalya ve belgeleri takdim edildi. Sonrasında öğretmenler ile öğrenciler arasında voleybol maçı yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Ceyda Yönel, Muğlada yapılan küçük kızlar tekvando müsabakalarında üçüncü olarak madalya kazanmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.