MUĞLA / FETHİYE - Çalıca Ortaokulu

Mrt

Depremzede öğrencilerimiz ve okulumuz öğrencileri ile birlikte Amintas Kaya Mezarı ve Kayaköy Antik kentine gezi düzenledik.

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul öncesi sınıflarda "Haftada 5 gün ücretsiz yemek uygulaması" ile tüm giderlerinin devletimiz tarafıdnan karşılandığı kahvaltılarımız başladı.

Kas

Okulumuz rehperlik ve kariyer planlama öğretmeni Gönül Köseoğlu tarafından öğrencilerimize, güvenli internet konulu seminer verildi.

Kas

Okulumuz öğrencilerine, görevli trafik polisi tarafından trafik eğitimi verildi.

Kas

Çalıca Ortaokulu 6A sınıfı "Okur-Gezer  Projesi" kapsamında Şehit Fethi Bey Parkında kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü nedeniyle, okulumuzda tatbikat düzenlendi.

Tem

15 Temmuz 2016'da Türkiye Cumhuriyeti'nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.

Haz

Okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Mustafa Çaylı, 2021 yılında yapmış olduğu eTwinning projesi ile ulusal kalite etiketi başarısını kazanmıştır. Kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Haz