MUĞLA / FETHİYE - Çalıca Ortaokulu

Yeşilay haftası nedeniyle, öğrencilerimize videolar izletildi.

Şbt

Fethiye Ortaokullar arası İstiklâl Marşı'nı güzel okuma yarışmasında öğrencimiz Zehra Güney, 30 okul arasında 2. olmuştur

Şbt

Günlük yaşam becerileri dersinden meyve soyma, pudingli tatlı yapma etkinliğimiz.

Ock

"2024 Yılı Enerji Verimliliği Haftası" kapsamında bakanlığımızın enerji verimliliği ile ilgili videolar indirilerek, öğrencilerimize izletildi. Ayrıca okulumuzn dital ekranından 08-14 Ocak boyunca yayınlanmaya devam edecektir.

Ara

Mevlana haftası nedeniyle, okulumuz öğretmenleri Özlem Ayat ve Nesibe Güngör'ün hazırlamış oldukları, Mevlana'nın öğütlerinin bulunduğu şekerler, okulumuz öğrencilerine dağıtıldı.

Ara

7 ve 8. sınıf öğrencilerimize ilkyardım semineri verildi.

Kas

Kızılay Haftası'nı okulumuzda kutluyoruz. Kızılay Haftası'nda. Türk Kızılay'ın faaliyetleri ve hizmetleri farklı etkinliklerle anlatıyoruz.